субота, 23. март 2013.

DO GOLE KOŽE NA DANIMA KOMEDIJE U JAGODINI I BJELJINI

Kragujevački Knjaževsko-srpski teatar u ponedeljak, 25. marta nastupiće u zvaničnom - takmičarskom delu 42. festivala Dani komedije koji se održavaju u Jagodini.
Naše pozorište nastupiće na festivalu komedije sa hit predstavom „Do gole kože” rađenom je po priči Stefana Sinklera i Antonija MekKartena. Predstavu je režirao nemački reditelj Pjer Valter Polic a u njoj igraju glumciTeatra: Vlada Živković, Nikola Milojević, Aleksandar Milojević, Ivan Vidosavljević, Zdravko Maletić, Čedomir Štajn, Bratislav Slavković, Nenad Vulević i Dragoslav Tanasković.
Jagodinski Dani komedije završavaju se proglašenjem pobednika i dodelom nagrada u sredu, 27. marta, a već sutradan, u četvrtak, 28. mata kragujevačko pozorište će sa istom predstavom nastupiti i na Danima komedije u Bjeljini koji se ove godine, po 12. put održavaju od 25. do 29. marta. Sem kragujevačkog Teatra u takmičarskom delu bijeljinskog festivala učestvovaće još i pozorišta iz Beograda: „Slavija” Teatar i Ustanova kulture „Vuk Karadžić” kao i Narodno pozorište Republike Srpske iz Banja Luke.

Нема коментара: